Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recreanten

In 2007 werd het 50 jarig bestaan van de Kerrolls een feit. Een aantal oud-leden hebben deze gelegenheid aangegrepen om nog een keer met elkaar een geweldig shownummer op de baan te brengen om deze feestelijkheid niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Ongeveer 40 mensen waren bereid hier aan deel te nemen. De jongste uit deze groep was toen begin 20 en de oudste dik 60 jaar.
In de voorafgaande trainingen en bijeenkomsten bleek al snel dat de liefde voor het rolschaatsen ervoor zorgde dat dit een zeer gezellige maar toch ook nog vooruitstrevende groep mensen was. De vraag om door te gaan, na de show van 2007, was dan ook onvermijdelijk.Die groep is er gekomen en bestaat nu uit 24 personen. Momenteel wordt er twee maal per maand (meestal op zaterdagavond van 19.00 tot 20.30) getraind op schaatsvaardigheid en show.
Elk jaar is deze groep te zien in de kerstshow. De gedrevenheid en het warme karakter van deze zeer gemêleerde groep mensen zorgt ervoor dat er serieus maar bovendien gezellig getraind wordt. Nieuwe recreanten zijn ook altijd welkom om te komen ervaren hoe leuk en gezellig rolschaatsen kan zijn. De recreantengroep biedt de mogelijkheid om de vrijheid van het rolschaatsen te ervaren zonder dat daarvoor speciale testen dienen te worden uitgevoerd. Er wordt gekeken naar mogelijkheden en er wordt rekening gehouden met beperkingen. Het ongedwongen karakter maakt deze groep bijzonder toegankelijk voor oud-leden en rolschaatsliefhebbers van diverse leeftijden.