Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Showpagina
 

Spektakel is het toverwoord voor de "Ker-Rolls"

R.C. "Ker-Rolls" werd in 1957 opgericht te Kerkdriel en is aangesloten bij de Nederlandse Rolschaats Bond. De club werd vele malen nationaal en internationaal showkampioen.

Dankzij de inzet van jonge enthousiaste mensen en veel training beoefenen zij de kunst van het showrijden op professioneel niveau. Als je dit spektakel nog nooit hebt gezien heb je wel wat gemist, want kunstrolschaatsgroep de "Ker-Rolls" is groots op het gebied van spektakel.

Wij bieden U een show vol glitter, glamour, sport, kleur, muziek in alle soorten, sfeer en ontroering.

Wij nemen U mee naar verschillende werelddelen en hun cultuur. De vele kostuums, door ons zelf verzorgt, maken de show compleet. Er zijn vele hoge scores behaald tijdens nationale en internationale wedstrijden.
Shows door ons gegeven tijdens feestweken, jaarmarkten, openingen en beurzen zijn eerste klas aanraders. Tijdens zo’n “Holiday on Rollerskates” kunnen 3 optredens van 30 minuten worden gegeven. Dit alles gebeurt binnen 4 aaneen gesloten uren op een eigen houten vloer van 20 bij 12 meter. Het geluid en de presentatie hierbij zijn zeer professioneel.
Als u de ruimte en een kleedkamer heeft, garanderen wij u een spektakel waar het publiek van zal smullen en nog lang over zal napraten.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Heeft u belangstelling?
U kunt contact opnemen met ons waarna wij u kunnen helpen aan informatie of een afspraak kunnen maken. Kijk voor de contactgegevens op de contact pagina van onze site.